U staat centraal

Home Praktijk Tandimplantaten Onze diensten Tarieven Downloads Spreekuren Contact Site Info
 
Onze diensten
De moderne tandheelkunde biedt tegenwoordig een breed scala aan verschillende behandelingsmogelijkheden. Samen met u kiest ons team de optimale oplossing voor uw individuele situatie.
Tandheelkundige implantologie
Met implantaten kunnen ontbrekende tanden perfect worden vervangen, omdat zij functioneel en esthetisch de natuurlijke situatie het beste benaderen. Bovendien hoeven bij implantaten aangrenzende tanden niet meer te worden afgeslepen en wordt het slinken van het bot voorkomen.
 
Precieze diagnostiek
Wij bieden moderne diagnostische methoden om uw gehele hoofd in beeld te brengen. Op die manier kan een adequate diagnose worden gesteld die aan de basis ligt van een succesvolle behandeling.
 
Botopbouw
Om tandimplantaten stabiel te kunnen verankeren, moet er voldoende kaakbot voorhanden zijn. Wij herstellen ontbrekende of geslonken botsubstantie en bouwen deze met lichaamseigen bot of botvervangend materiaal weer op.
 
Prothetiek
Om u een hoogwaardige voorziening - inlays, kronen, bruggen of prothesen - te kunnen bieden, werken wij nauw samen met gerenommeerde en kwalitatief hoogwaardige tandheelkundige laboratoria.
 
Onze diensten

Onze diensten 
Home